Věnováno všem zaměstnancům druhé kategorie (ZDK), kteří dělají v divadle...
Kniha „Moc inkoustu. Středověká knižní kultura na Moravě“ je vědeckým...
Kniha se věnuje odpovědnosti zaměstnavatele za škodu způsobenou jeho...
Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně...
Ukazuje se, že ptáci jsou idioti bez ohledu na to, kde žijí....
Kniha Jak jsem svým vnoučatům vyprávěl o vesmíru je založena na...
Matematici bývají vykreslováni jako podivíni, se kterými se člověk moc...
Jaký je rozdíl mezi ozvěnou a dozvukem? Kam nejlépe umístit mikrofony?...
Za nejvyšší morální hodnotu zpravidla považujeme nezištnou pomoc. Debata...
Daniel Hankerson je geneticky vylepšený příslušník císařské rodiny, ale...
Komanda Omega pracují ve stínech Centrálního impéria. Neřídí se zákony...
Prohlédnuté produkty
Mrazivá předpověď vývoje civilizace....
The Metamorphosis is a novella by...
Ke 110. výročí narození jednoho z...
Kuchařky-americká
PŘENESTE CHUTĚ OPRAVDOVÉHO MEXIKA I DO SVOJÍ KUCHYNĚMexická kuchyně byla pro Mely Martínez vždy spojena s rodinou, pospolitostí a tradicí. Mely se narodila a vyrostla v Tampicu a už ve...
Tacos jsou tlukoucím srdcem mexické kuchyně. Jedná se o jednoduché pokrmy skládající se z tortilly, náplně a salsy, které společně tvoří vynikající spojení příjemných chutí, o...
Zajímavě sestavená kniha je určena jak milovníkům burgerů, tak i těm, kteří se do tajů tohoto fenoménu teprve chystají proniknout. Stránky jsou rozstřiženy na jednotlivé recepty na...
Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na tortilly, fazole, saláty a ostré omáčky na sto způsobů, ale i chalupas, zuňijskou kaši a „chléb“ nebo krocana...
Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z...
Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty...
Co může být lepšího, než zakousnout se do šťavnatého a chuťově vyladěného burgeru? Vůně grilovaných karbanátků a zeleniny, měkká houska a skvěle ochucené omáčky, to vše...
Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům...
Šťavnatý, kořeněný, bohatě obložený a tak velký, že ho v jedné ruce neudržíte: Takový má být pravý burger! Protože v této podobě chutná stejně jako v americkém bistru. Přesně...