Oblíbený autor Emil Hruška v nové knize Retrokrimi opět zpracovává...
Když se přihodí nějaká ostuda, aktéři se s ní obvykle moc nešíří. Když...
Dinosaurs Stegosaurus byl rod ptakopánvého dinosaura, který žil v období...
Kovový model Škorpiona z kolekce hmyzáků obsahuje součástky nutné pro...
Dinosaururs Diabloceratops byl mohutný čtyřnohý býložravec s relativně...
Dinosaurus Tyranosaurus Rex byl dvounohý masožravec s masivní lebkou...
Kovový model dinosaura Ankylosaurus Merkur obsahuje součástky nutné pro...
Kovový model Berušky z kolekce hmyzáků obsahuje součástky nutné pro...
Kovový model Mouchy z kolekce hmyzáků obsahuje součástky nutné pro...
Kovový model Roháče z kolekce hmyzáků obsahuje součástky nutné pro...
Kovový model Včely z kolekce hmyzáků obsahuje součástky nutné pro...
Kuchařky, nápoje
Kniha populárního kouče Joea Wickse Lean in 15 se v Británii už dlouho drží na žebříčku nejčtenějších titulů. Stovka receptů na chutná jídla, která lze připravit za pouhých 15...
Stále více lidí touží žít v souladu se zvířaty, v hezké krajině a příznivých klimatických podmínkách. Proto se stravují s rozmyslem, bez masa, a přesto chutně. Veganská kuchařka...
Dvě sestry, které milují kuchařky a společné vaření, sepsaly svoji vlastní kuchařku. Takovou, kterou lze jen tak listovat s šálkem čaje u snídaně a která navodí pocit pohody a chuť...
Uvařte si všechno sami – protože je to zábava a prostě to lépe chutná. Kdo si myslí, že „vlastní produkce“ je příliš nákladná a obtížná, ten se hodně plete. S kuchařkou...
Devadesát procent projevů stárnutí a nemocí jsou výsledkem životního stylu, ne genetického založení. Jinými slovy, je v našich možnostech překonat a změnit svou genetickou historii a...
Káva, stres a jídlo za pochodu - náš metabolismus dostává v pracovních dnech pořádně zabrat. Následkem toho jsme unavení, nervózní a máme o několik kilogramů víc, než je nám...
K tomu, abyste se stali skvělými kuchaři, nepotřebujete drahé vychytávky, špičkové nože nebo poličku plnou exotického koření. Stačí vám k tomu užitečně a přehledně zpracované...
Jeden plech na pečení, jedno kompletní jídlo – žádný zmatek a minimum špinavého nádobí! Příprava jídla v jednom pekáči je ještě lepší než vaření v jednom hrnci: je to ten...
Gastronomická novinářka a televizní kuchařka Karolína Kamberská je přesvědčená, že každý den může být malou slavností, pokud chceme... Po předchozích bestsellerech Karolína,...
Luštěniny jsou zdravé, chutné, nízkotučné, obsahují velké množství vlákniny, mají nízký glykemický index, a přesto je málo konzumujeme. 100 nových pokrmů pro snídani, oběd,...
Nová kniha z edice Mom´s Kitchen od Mirky van Gils Slavíkové voní čerstvě upečeným chlebem, který provoní domov. Chléb byl, je a bude součástí našeho života. Proč si ho tedy neupéct...
Mražené jogurty se v poslední době stávají hitem cukráren. Nyní máte možnost si tuto osvěžující pochoutku připravit v pohodlí domova a přesně podle své chuti. Ať už máte rádi...
Objevte blahodárné účinky a skvělou chuť nejrůznějších odrůd zrn, které naši předci běžně začleňovali do svého jídelníčku! Pokud vás zajímá, k čemu se hodí proso, kamut,...
Viet Anh Doan si získal nesmírnou popularitu jako představitel Lia ze seriálu Ohnivý kuře a to jak svými výroky o Vietnamcích, obchodu a politice, tak i svým kuchařským uměním. V kuchyni...
Chcete jednou provždy zhubnout bez obětí a odříkání? Osvojte si metodu Tokio–Paříž a odhalte nové tajemství štíhlé linie, princip kalorické hustoty potravin inspirovaný japonským...
Autor Peter Becker je odborníkem na divoké byliny, znamenitý kuchař, který dokáže zpracovat každou planě rostoucí bylinu v lahodný pokrm. Spolu s odbornicí na přírodní kosmetiku...
Další z řady kuchařek Miniedice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla...
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských...
Polévka je odpradávna neodmyslitelnou součástí našeho jídelníčku. Kdysi dokonce bývala hlavním jídlem spolu s nezbytným doplňkem v podobě krajíce chleba jak pro venkovské, tak...
Moučníky a dezerty jsou stále oblíbené pochoutky a patří i k nedělnímu menu. Aby sladké hříchy nebyly tak hříšné, všechny obsahují nějaké ovoce. Recepty jsou rozdělené podle...
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už...
Kniha známé české foodblogerky Kateřiny Kuranovy z blogu Smoothcooking.cz ukazuje, jak si jednoduše připravit smoothie ze sezónních, snadno dostupných a lokálních surovin. Recepty jsou...
Miniedice Apetit, Dorty a dezerty, nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty,...
s těmito zdravotními omezeními ve svých receptech počítají. Tato kuchařka přináší moderní a jednoduché recepty na každý den určené nejen pro ty, kteří musí dodržovat bezlepkovou...
Knížka Recepty z babiččiny zahrádky je sestavena z osvědčených receptů s použitím zeleniny, ovoce a bylinek, ideálně vlastních výpěstků, protože ty chutnají nejlépe. Recepty jsou...
Každý měsíc vznikne v Česku několik nových minipivovarů a tento trend bude pokračovat i v následujících letech. Češi, znudění „europivy“ velkých producentů, se stále větší...
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol: Polévky Přílohy & saláty Rýže v hlavní roli Rizota Podávejte s… rýží Chuťovky Rýžové nudle a rýžový papír Dezerty + servis ...
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého...
Na svět se můžeme dívat z mnoha různých úhlů pohledu, ale tou jednoznačně nejzajímavější optikou je jídlo. Vždyť se přeci říká „jste to, co jíte“, a tak se není čemu divit,...
Stejně jako v obou předchozích ročnících i zde naleznete přehledný souhrn vinařství s podrobnými údaji o historii i současnosti včetně nezávislého hodnocení jejich nejlepších vín....
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a...
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru.V knize najdete recepty jak s kořením...
24. kuchařka Edice Apetit160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční...
Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce září, říjen a listopad, ve kterých zazáří...
Vaříme s chutí vegetariánsky/vegansky, 48 zdravých a svěžích receptů. / neuveden
TO NEJLEPŠÍ OD ČESKÝCH A SLOVENSKÝCH FOOD BLOGERŮJídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a...
17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na...
Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu...
Nejnovější přírůstek Edice Apetit kuchařka Moučníky obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro každý den. Kniha o 160 stranách je rozdělená do kapitol: Recepty od...
Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy...
Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů EvropyS novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí....
Tahle kuchařka je splněným snem všech, kteří zbožňují sladké! Najdete v ní ty nejlepší recepty na tradiční koláče, omračující dorty, hity cukráren i slavné dezerty z celého...
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na...
S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačiny, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni...
Šestá z řady kuchařek z Edice Apetit, Party, vám nabídne přes 100 receptů na přípravu party pohoštění.K osvědčeným receptům jsme přidaly další - ty nejlepší, které se jsme v...
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a...
BOOKAZINE - UČÍME SE OD MISTRATy nejzajímavější recepty, které pro Apetit připravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem.Uvnitř najdete: - neotřelé recepty od polévek po dezerty -...
Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin.V první ze...