Kreativní vegetariánská jídla pro rychlé každodenní i pomalé víkendové...
19. vydání této publikace obsahuje novelizovaná ustanovení zákona o DPH...
PŘEŽIJTE PONUROU TEMNOTU VZDÁLENÉ BUDOUCNOSTI SE SESTRAMI BITVY PO BOKU!...
Péťa nemá moc kamarádů, zato má hodně followerů. Na svém kanále se...
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými...
Péťa nemá moc kamarádů, zato má hodně followerů. Na svém kanále se...
Pokud kdy existoval člověk, který předběhl svou dobu, pak to byl...
Stárnoucí spisovatel Mojmír se rozhodne během uprchlické krize ubytovat...
Kuchařky-Ryby
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených...
Kniha nabízí na 99 receptů na přípravu pokrmů z ryb, ať již s omáčkou, zeleninou nebo jako salát. Recepty jsou především zdravé, chutné a rychlé. / kolektiv autorů
Knihkupecké pulty jsou plné kuchařských knih, které jsou si mnohdy tak podobné! V kuchařce starého rybáře - Jak jsem potkal a snědl ryby se autor Luděk Švorc pokusil o netradiční...
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla...
Miloš Štěpnička se věnuje rybí gastronomii celý život. A k tomu má i dar poutavě přenést své zkušenosti na papír a předávat je tak dál. Vydal několik rybích kuchařek, vystupoval v...
Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb. Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické základy...
Sbírka vtipných i nostalgických povídek s více jak dvaceti skvělými, vyzkoušenými i překvapivými rybářskými recepty rodiny a přátel spisovatele Oty Pavla. První povídky známého...
Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených...
Další z řady kuchařek Miniedice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla...
Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen...
Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na rybolov do Norska, seznamuje se...