střední školy - Pamatujete si všechny vzorce, hodnoty funkcí, značky a...
předškoláci, příprava na školu - Kniha obsahuje rozmanité, zábavné a...
předškoláci, příprava na školu - Tento pracovní sešit je určen všem...
čtení pro ženy, satira, humor ostatní, humor - Láska, špeky, vrásky,...
Kniha nabízí svébytný příspěvek do debaty o potenciálu výuky dějepisu a...
Každá stránka knížky z této edice obsahuje otočné kolečko, díky kterému...
Každá stránka knížky z této edice obsahuje otočné kolečko, díky kterému...
Kuchařky-Ryby
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených...
Kniha nabízí na 99 receptů na přípravu pokrmů z ryb, ať již s omáčkou, zeleninou nebo jako salát. Recepty jsou především zdravé, chutné a rychlé. / kolektiv autorů
Knihkupecké pulty jsou plné kuchařských knih, které jsou si mnohdy tak podobné! V kuchařce starého rybáře - Jak jsem potkal a snědl ryby se autor Luděk Švorc pokusil o netradiční...
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla...
Miloš Štěpnička se věnuje rybí gastronomii celý život. A k tomu má i dar poutavě přenést své zkušenosti na papír a předávat je tak dál. Vydal několik rybích kuchařek, vystupoval v...
Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb. Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické základy...
Sbírka vtipných i nostalgických povídek s více jak dvaceti skvělými, vyzkoušenými i překvapivými rybářskými recepty rodiny a přátel spisovatele Oty Pavla. První povídky známého...
Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených...
Další z řady kuchařek Miniedice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla...
Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen...
Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na rybolov do Norska, seznamuje se...