Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

EAN: 9788074331510
Nakladatel: Vydavatelství VÍKEND - J. Černý
Vazba: Knihy - vázané
Pocet stran: 96
Rozmery: 209.000000x150.000000
Datum vydani: 2023-10-19

Nový produkt

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný...

Více informací

269 Kč s DPH

Více informací

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu. / Uhrová Helena

30 dalších produktů ve stejné kategorii: