Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

EAN: 9788087575390
Nakladatel: Burda International CZ s.r.o.
Vazba: Knihy - paperback
Pocet stran: 180
Rozmery: 280.000000x195.000000
Datum vydani: 2015-04-01

Nový produkt

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a...

Více informací

369 Kč s DPH

Více informací

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete! / Frič Václav

30 dalších produktů ve stejné kategorii: