Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky

EAN: 9788073391188
Nakladatel: Velkoobchod M C U s.r.o.
Vazba: Mapy, atlasy
Pocet stran: 76
Rozmery: 220.000000x117.000000
Datum vydani: 2016-09-01

Nový produkt

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého...

Více informací

129 Kč s DPH

Více informací

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.) / Stupka Petr, Eliášek Jan

30 dalších produktů ve stejné kategorii: