Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

EAN: 9788024752143
Nakladatel: GRADA Publishing, a. s.
Vazba: Knihy - paperback
Pocet stran: 256
Rozmery: 207.000000x144.000000
Datum vydani: 2015-01-12

Nový produkt

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu...

Více informací

297 Kč s DPH

Více informací

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována. / Katz Sandor Ellix

30 dalších produktů ve stejné kategorii: