Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

EAN: 9788024742663
Nakladatel: GRADA Publishing, a. s.
Vazba: Knihy - paperback
Pocet stran: 128
Rozmery: 236.000000x170.000000
Datum vydani: 2012-04-01

Nový produkt

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený...

Více informací

199 Kč s DPH

Více informací

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem. / Gahm Bernhard

30 dalších produktů ve stejné kategorii: