Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

EAN: 9788024925943
Nakladatel: Euromedia Group, a.s.
Vazba: Vázaný
Pocet stran: 352
Rozmery: 283.000000x223.000000
Datum vydani: 2014-11-01

Nový produkt

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic...

Více informací

499 Kč s DPH

Více informací

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny. / Wright Jeni, Treuille Eric

30 dalších produktů ve stejné kategorii: