Cukrářská výroba I

EAN: 9788073330965
Nakladatel: INFORMATORIUM spol. s r.o.
Vazba: Paperback
Pocet stran: 144
Rozmery: 205.000000x144.000000
Datum vydani: 2013-10-01

Nový produkt

Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy....

Více informací

225 Kč s DPH

Více informací

Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných těst, třeného lineckého těsta, pálené hmoty a listového těsta. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků. / Bláha L., Conková V., Kadlec F.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: