Cukrářská výroba II

EAN: 9788073330989
Nakladatel: INFORMATORIUM spol. s r.o.
Vazba: Paperback
Pocet stran: 184
Rozmery: 205.000000x144.000000
Datum vydani: 2013-10-01

Nový produkt

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají....

Více informací

255 Kč s DPH

Více informací

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných, třených a jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. / Bláha L., Conková V., Kadlec F.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: