Cukrářská výroba III

EAN: 9788073330996
Nakladatel: INFORMATORIUM spol. s r.o.
Vazba: Knihy - paperback
Pocet stran: 188
Rozmery: 210.000000x148.000000
Datum vydani: 2013-10-01

Nový produkt

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí....

Více informací

255 Kč s DPH

Více informací

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. / Bláha Ladislav a kolektiv

30 dalších produktů ve stejné kategorii: