Domácí uzení - Ryby, maso, drůbež

EAN: 9788075411761
Nakladatel: Jan Vašut s.r.o.
Vazba: Knihy - paperback
Pocet stran: 96
Rozmery: 235.000000x167.000000
Datum vydani: 2019-09-05

Nový produkt

Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených...

Více informací

249 Kč s DPH

Více informací

Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny.- Metody uzení horkým, teplým nebo studeným kouřem - Různé druhy dřeva a doplňkové „ochucování“ kouře - Typy udíren - Příprava potravin před uzením - Tipy a triky od profesionálních uzenářů - Základní recepty na uzení masa, ryb, zvěřiny a drůbeže / Sartor Maria

30 dalších produktů ve stejné kategorii: