Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce

EAN: 9788073201906
Nakladatel: Nakladatelství PARTA, s.r.o.
Vazba: Knihy - paperback
Pocet stran: 116
Rozmery: 297.000000x210.000000
Datum vydani: 2013-05-01

Nový produkt

Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách...

Více informací

209 Kč s DPH

Více informací

Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka. Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa. V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy / Šebelová Marie

30 dalších produktů ve stejné kategorii: