Zemědělství a potraviny - Encyklopedický předhled

EAN: 9788086736984
Nakladatel: Profi Press s.r.o.
Vazba: Vázaný
Pocet stran: 224
Rozmery: 0.000000x0.000000
Datum vydani: 2019-08-30

Nový produkt

Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať...

Více informací

640 Kč s DPH

Více informací

Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled. / Holec Josef, Poláková Jana,

30 dalších produktů ve stejné kategorii: