Cukrářská výroba III

EAN: 9788073331399
Nakladatel: INFORMATORIUM spol. s r.o.
Vazba: Knihy - paperback
Pocet stran: 200
Rozmery: 245.000000x166.000000
Datum vydani: 2019-09-01

Nový produkt

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních ...

Více informací

310 Kč s DPH

Více informací

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky. / Bláha Ladislav a kolektiv

30 dalších produktů ve stejné kategorii: