Kuchařské práce – technologie 1. díl (pro 1. ročník) - učebnice pro odborná učiliště

EAN: 9788073201524
Nakladatel: Nakladatelství PARTA, s.r.o.
Vazba: Knihy - paperback
Pocet stran: 92
Rozmery: 297.000000x210.000000
Datum vydani: 2013-05-01

Nový produkt

Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně...

Více informací

219 Kč s DPH

Více informací

Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi / Šindelková Alena

30 dalších produktů ve stejné kategorii: