Domácí zabijačka - Klobásy, šunka, pečeně, huspenina

EAN: 9788075412409
Nakladatel: Jan Vašut s.r.o.
Vazba: Knihy - paperback
Pocet stran: 136
Rozmery: 236.000000x162.000000
Datum vydani: 2020-12-01

Nový produkt

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a...

Více informací

Skladem u dodavatele

299 Kč s DPH

Více informací

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno. / Bothe Carsten

30 dalších produktů ve stejné kategorii: