Molekulární gastronomie

EAN: 9788024756356
Nakladatel: GRADA Publishing, a. s.
Vazba: Knihy - vázané
Pocet stran: 232
Rozmery: 215.000000x215.000000
Datum vydani: 2015-11-19

Nový produkt

První česká kniha o molekulární gastronomii je tu! Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout...

Více informací

890 Kč s DPH

Více informací

První česká kniha o molekulární gastronomii je tu! Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor molekulární gastronomie v Čechách a na Slovensku Petr Koukolíček vás provede historií, vysvětlí podstatu „molekulárního vaření“ a naučí vás připravit nevšední pochutiny, kterými šokujete své přátele. Dozvíte se, jak se vaří třeba v Alcronu a co je to molekulární mixologie. Tento solitérní a designový kus nesmí chybět ve vaší knihovně! / Koukolíček Petr

30 dalších produktů ve stejné kategorii: