Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty

EAN: 9788075412393
Nakladatel: Jan Vašut s.r.o.
Vazba: Knihy - paperback
Pocet stran: 88
Rozmery: 236.000000x167.000000
Datum vydani: 2021-04-29

Nový produkt

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se...

Více informací

NEDOSTUPNÉ

249 Kč s DPH

Více informací

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu. / Bothe Carsten

30 dalších produktů ve stejné kategorii: