Zrnka všehochuti - Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000

EAN: 9788076660656
Nakladatel: Nosková Věra
Vazba: Knihy - paperback
Pocet stran: 196
Rozmery: 206.000000x126.000000
Datum vydani: 2022-03-31

Nový produkt

Objevujte s Vilemínou nové chutě, které ji zaujaly při cestování po Evropě a okolí, a inspirujte se její českou domácí kuchyní pro všechny příležitosti. Vyprávění o zajímavých...

Více informací

Skladem u dodavatele

377 Kč s DPH

Více informací

Objevujte s Vilemínou nové chutě, které ji zaujaly při cestování po Evropě a okolí, a inspirujte se její českou domácí kuchyní pro všechny příležitosti. Vyprávění o zajímavých jídlech od Itálie až po Litvu a od Turecka po Francii střídají recepty našich babiček. Začtěte se do vzpomínání na dobu, kdy pouze velmi málo lidí znalo kuskus, avokádo nebo mascarpone a internet se teprve rodil. V knížce najdete na osmdesát receptů všech chutí. Kde se ale vzala všehochuť? Naši předkové tak nazvali koření, které vonělo jako pepř, hřebíček, muškátový oříšek a skořice dohromady, něco tehdy zcela nového. Uhodnete, které koření to je? Dozvíte se v knize… / Marečková Jaroslava Vilemína

30 dalších produktů ve stejné kategorii: