Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek

EAN: 9788090382084
Nakladatel: Bookretail s.r.o.
Vazba: Knihy - paperback
Pocet stran: 58
Rozmery: 205.000000x135.000000
Datum vydani: 2014-08-12

Nový produkt

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost...

Více informací

143 Kč s DPH

Více informací

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled. / Dostálová Jana

30 dalších produktů ve stejné kategorii: