Grilování - Základy správného grilování - 4. vydání

EAN: 9788025506301
Nakladatel: REBO PRODUCTIONS CZ, spol. s r.o.
Vazba: Paperback
Pocet stran: 304
Rozmery: 170.000000x147.000000
Datum vydani: 2012-08-10

Nový produkt

Tato kniha představuje světové „grilovací velmoci“, a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy,...

Více informací

169 Kč s DPH

Více informací

Tato kniha představuje světové „grilovací velmoci“, a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států amerických či z Asie. Dozví se mnohé o druzích grilů, zásadách správné přípravy pokrmů a získá řadu tipů pro zdravé grilování. - přehledné grafické uspořádání lexikonu včetně záhlaví pro lepší orientaci v knize - přehled druhů grilů a příslušenství, grilovaných pokrmů, omáček a marinád, zásady pro bezpečné a zdravé grilování - systematické uspořádání receptů dle regionů, odkud pocházejí - jednoduché symboly pro rychlou informaci u jednotlivých receptů (obtížnost přípravy, náklady, energetická hodnota) - množství barevných fotografií - věcný rejstřík a rejstřík receptů na konci knihy / Hackstein Yara, Kimpel Roger

30 dalších produktů ve stejné kategorii: